Ngeunaan Perusahaan

SHENZHEN FUXINGYE IMPOR & Ékspor CO., LTD
Perusahaan urang didirikeun taun 1996, pabrik diwangun taun 2010, ayana di distrik Longgang, Shenzhen, propinsi Guangdong. Pabrik kami khusus pikeun ngahasilkeun porselénware kelas tinggi atanapi tengah atanapi stoneware tina bakeware, keramik anu ramah lingkungan.
Ampir 100 padamel sadayana
Daérah pabrik: 10.000 m²
Kapasitas produksi bulanan: 1,5-1.8 juta pc
Pangiriman 60-70 peti per bulan

Ngalanggan Newsletter Kami

Pikeun patarosan ngeunaan produk atanapi pricelist kami, punten kintunkeun email anjeun ka kami sareng kami bakal kontak dina 24 jam.

Tuturkeun Kami

dina média sosial urang
  • facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube